Apel iz BiH: "Vakcinišite se, među novozaraženim preovladava mlađe stanovništvo"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Refa

Covjece, koliko su novinari napadni, kao da im zivot ovisi o kolicini datih vakcina. Hajde sto sire paniku i strah, nego sto neumorno reklamiraju farmaceute. Svi mi odjednom zele dobro, a stotine ljudi imaju akciju sms poziva za operacije i lijecenja. Niko da se pocese. Ma mrssss fasisti, bolnice prazne vec godinu ipo

ja

Ima ona pjesma od Alka Vuice: lazi lazi lazi me, ti me lazes najbolje...

.

Sad je kasno. Već je skoro jesen. Četvrti val je već tu. U septembru, čak i ko se sad vakciniše, neće srići dobiti još ni drugu dozu ni umunitet.

Drale

Zarazen ne znaci biti i bolestan. Pogadja mladje i radno sposobne. Odmah se vakcinisite da vas ne bi pogodilo iako se i vakcinisan moze zaraziti. Gledaj ti te mantre, novi soj je zarazan ali sa simptomima lakse prehlade bio ti vakcinisan ili ne. Ali kad se vakcinises i imas takve simptome onda ide prica zamisli kakve bi imao da se nisi vakcinisao hahhaha. Iste hahha. Al je fora u percepciji i reklami za mrtvi biznis. Niko ne prica o delti kao smrtnoj vec kao zaraznoj virozi.

G

Jel se ovo struka oglasila,nek vam se tata pelcuje

@Refa

A vi dijaspore što ste kao protiv vakcine ste davno vakcinisani al govorite vi to nebi a tamo gdje živite morate jer nema besplatnog liječenja u Švedskoj. A novinarima je posao kao i doktorima da govore da treba a kod nas je ako hoćeš. Počnite učit Bosanski jezik

/ Najnovije